Kedves Érdeklődőnk!

A járvány miatt kialakult helyzet legtöbbünket az otthonunk falai közé kényszerít, kerülnünk kell a személyes találkozásokat. A Diavitas Életmód Programot választók azonban már elindultak egy új, egészségesebb élet felé, és úgy gondoljuk ebben az időszakban még többen kezdenek önmagukra figyelni, tenni az egészségükért. A Diavitas összeszokott csapata már számos közös sikert tudhat magáénak, és továbbra is együtt segítjük az életmódváltókat az úton. Ez a segítségnyújtás, most az internet segítségével történik, és az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy remekül működő csatorna, a konzultációk ebben a formában is rendkívül hatékonyak!

Örömmel segítünk Önnek is online konzultációnkon, melyre az alábbi lépések segítségével regisztrálhat:

A forradalom

Rendelés előkészítés

Kiknek ajánljuk?

  1. 1

    Az oldal alján található elérhetőségeink bármelyikén (e-mail, telefon, űrlap) lépjen velünk kapcsolatba és kérjen időpontot!

  2. 2

    Rövid időn belül felkeressük Önt telefonon és felvesszük a személyes adatait, panaszát. Ekkor fogjuk egyeztetni a mindkét fél számára alkalmas online konzultációs csatornát. (Pl.: Skype, Zoom, telefon)

  3. 3

    Kérjük utalja el a konzultáció díját.

  4. 4

    Az előre leegyeztetett időpontban és csatornán bejelentkezünk, és megbeszéljük mindazt, amit a fizikai rendelőnkben is tennénk. Jó egészséget kívánunk!

Az alábbi orvosainkhoz tudnak konzultációs időpontot kérni:

Dr. Gelley András gasztroenterológus, belgyógyász

Dr. Gyökeres Tibor gasztroenterológus

Dr. Schäfer Eszter gasztroenterológus

Dr. Schwab Richárd gasztroenterológus, belgyógyász

Dr. Sike Róbert gasztroenterológus

Dr. Stella Péter diabetológus

Csatlakozzon a Diavitas közösséghez

Jelentkezzen az alábbi űrlapon

vagy

Keressen minket az alábbi módokon

Kérjen visszahívást telefonszáma megadásával.

Kollégáink a lehető leggyorsabban, de legfeljebb 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot

Kedves betegek!

A konzultáció előtti betegkérdőíveket az alábbi gombokra kattintva érhetik el: