2021 április 21. „Táplálkozásdopping” – avagy hogyan vezet a mikrobiom-sérülés élsportolók esetén a sportolói karrier lezárását követően a megnövekedett betegségkockázathoz
2021 április 07. A mindennapi testmozgás és az egészség kapcsolata: mik a legfontosabb szempontok a sportolás tervezésekor?
2021 március 26. A mirelit és a friss találkozása - Zöldbab a fagyasztóból, friss paradicsom a piacról
2021 március 24. A bél mikrobiom vizsgálattal előrejelzhető a methothrexát terápia hatékonysága rheumatoid arthritisben
2021 február 10. A mikrobiom összetételének elemzése alkalmas lehet a COVID-19 megbetegedés súlyosságának előrejelzésére
2021 március 16. Milyen szerepet játszik a bél mikrobiom egészséges öregedésben és a várható élettartamban?
2020 december 17. A magas cukortartalmú étrend negatív hatással van a bélflórára, így fokozza a vastagbélgyulladás kockázatát
2020 augusztus 26. A Klímaváltozás Súlyosbíthatja az Autoimmun Betegségeket és a Mikrobióta Diszbiózist
2020 június 12. Akár 20%-al csökkenthető a rákkockázat a vörös hús, a feldolgozott hús, a cukros italok és az alkohol elhagyásával